Spesialtilbud
contactToggle Kontakt
Finansiering

Finansiering

Invester uten bruk av egenkapital

Leasing - Hva er det?

Leasing er en spesiell form for investeringsfinansiering, og kan i leasingkontraktens løpetid sammenlignes med en leie. Skattefordeler gjennom reduksjon av investeringskostnader. Leasingkunden anvender leasingobjektet.

Fordeler med leasing:

  • Beregningsgrunnlag: Faste leasing-rater gjør beregningene i bedriften din enklere.
  • Opprettholdelse av likviditet: 100% ekstern finansiering, ingen bunden egenkapital 
  • Individuelle leasing-beløp: Leasing-beløpenes størrelse bestemmer du, ved beregning av beløp og restverdi tilpasses leasingavtalens varighet nøyaktig til din bedrifts behov.
  • Kostnader og nytte: De månedlige beløpene for aktiva (leasingsobjekter) kan finansieres gjennom driftsinntektene.
Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingriggene våre. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta