Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Skap mer plass med containere

Videoer av containerproduksjonen vår

Her får du se produksjonen av kontor- og boligcontainerne, sanitærcontainerne og lagercontainerne våre.

Skap mer plass med containere

Denne videosnutten viser hovedkontoret i Wiener Neudorf ved Wien og hvor internasjonalt personalet vårt er; vi snakker språket ditt! Videre får du se hele CONTAINEX sitt sortiment av kontor-, sanitær-, lager og sjøfraktscontainere. Containerproduksjonen i de europeiske fabrikkene våre, den enkle transporten og referanseprosjekter er bare noe av det du får se i denne filmen.
Skap mer plass med containere play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-raum-schaffen.jpg

Toppmoderne produksjon av kontorcontainere

Produksjonen følger den strenge miljø- og kvalitetsstandarden „CONTAINEX GREEN technology“. Bruk av moderne produksjonsteknikk og kvalitetsmaterialer garanterer topp kvalitet. Dette inkluderer katodisk dypplakkering (KTL), pakking og montering av en Transpack container og hvordan den lastes på en lastebil.
Toppmoderne produksjon av kontorcontainere play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-buerocontainer-produktion.jpg

Toppmoderne produksjon av lagercontainere

Denne videosnutten viser den standardiserte produksjonen av lagercontainere (katodisk dypplakkering). Godkjenningen som „CONTAINEX GREEN technology“ kommer først etter en nøye sluttkontroll av alle lagercontainere.
Toppmoderne produksjon av lagercontainere play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-lagercontainer-produktion.jpg

Brann-test Moverbox

Her ble det gjennomført en brann-test med forskjellige testmaterialer i en Moverbox. Brannen i Moverboxen slukket seg selv i løpet av 2 minutter.
Brann-test Moverbox play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-moverbox-feuertest.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta