Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Gjennomførte prosjekter

Kontor- og medarbeiderboliger, containerhus

Her får du et overblikk over internasjonale prosjekter vi har gjennomført. Vi bistår deg fra konsepet utarbeides og frem til at ønskene dine er er gjennomført.

Tunnelbygging i Bayern

Ved byggingen av Magdalena-tunnellen i Bayern ble mer enn 70 kontor- og sanitærcontainere brukt som prosjekt- og byggeplasskontorer og som innkvartering for medarbeiderne. Innkvarteringsmodulene er praktiske og komfortable.
Tunnelbygging i Bayern play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-tunnelbau-bayern.jpg

Komfortable kontorer midt i London

Containerriggen midt i London består av 30 moduler og ble rigget av en lokal samarbeidpartner. Riggen gir behagelige kontorlokaler med mulighet for individuell tilpasning. Hele kontorriggen ble satt opp i løpet av bare én uke.
Komfortable kontorer midt i London play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-london.jpg

Prosjekt utleie-kontorcontainere ved University College London Hospitals

I forbindelse med arbeidene med byggingen av Storbritannias første sykehus for terapeutisk protonstråling, stiller CONTAINEX mobile byggekontorer til rådighet frem til 2019. Den tre etasjer høye containerriggen består av i alt 36 enheter og ble satt på en stålramme for å hindre biltrafikken så lite som mulig. De mobile romsystemene gir medarbeiderne tilgang til små og store kontorer, møterom, kantine, oppholdsrom og flere garderobe- og sanitærrom.

Mer informasjon om dette prosjektet:
Prosjekt utleie-kontorcontainere ved University College London Hospitals
Prosjekt utleie-kontorcontainere ved University College London Hospitals play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-university-london.jpg

Prosjekt kontorrigg ved Wembley Park London

For byggearbeidene ved et boligkompleks i Wembley Park i London, satte CONTAINEX opp fleksible kontorløsninger. Denne 3-etasjers riggen med gesims består av 80 enheter som skal benyttes i mange år. De mobile romsystemene er satt opp nær Wembley Stadion og gir medarbeiderne tilgang til en rekke små og store kontorer, møterom, en kantine med stort spiseområde, oppholdsrom og flere garderobe- og sanitærrom.

Mer informasjon om dette prosjektet:
Prosjekt kontorrigg ved Wembley Park London
Prosjekt kontorrigg ved Wembley Park London play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wembley-park.jpg

Medarbeiderbolig i Tyrol

Medarbeiderboligen er på 180 m2 og har 6 lyse enkeltrom og 2 romslige familierom. Hvert rom har eget bad. Optimal innkvartering for medarbeiderne deres.

Mer informasjon om dette prosjektet:
Medarbeiderbolig i Tyrol
Innkvartering av medarbeidere ved Abler Holzschlägerung, Landeck i Østerrike play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Skoler og barnehager

Denne videosnutten viser i tidsforkortelse hvordan en barnehage settes opp av mobile romsystemer. Du finner også andre planleggingseksempler, utformingsmuligheter og referanseprosjekter for barnehager og skoler. Innendørs er riggene utstyrt med oppholdsrom, rom for fysisk aktivitet, lekehjørner, garderober og barnevennlige sanitæranlegg og vinduer. Alt dette utgjør en vennlig og behagelig atmosfære.
Skoler og barnehager play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-kindergarten.jpg

Barnehage i Polen

Barnehagen består av tilsammen 9 rommoduler og har god plass til omtrent 15 barn. Containerriggen har utstyr som er tilpasset barna (f.eks. barne-WC, dusjer og vasker i barnevennlig høyde). Mer informasjon om dette prosjektet

Mer informasjon om dette prosjektet:
Barnehage i Polen
Barnehage bygget opp av kontor- og sanitærcontainere i Sroda Wielkopolska, Polen play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/anwendungen/polen/kindergarten-sroda/video-02.png

Asylmottak i Berlin

De unike flyopptakene av alle containerriggen og lekeplassen vise hvilke dimensjoner disse romløsningene har. Her kan du få mer informasjon om containerbyen i Berlin.

Mer informasjon om dette prosjektet:
Asylmottak i Berlin
Prosjekt flyktningmottak i Berlin play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-asylwerberheim-berlin.jpg

Vannrenseanlegg i Afrika

Lagercontainerne våre ble omfuksjonert til et vannrenseanlegg med uavhengig strømkrets. Anlegget gir hundrevis av mennesker tilgang til hygienisk rent vann.
Vannrenseanlegg i Afrika play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/05-service/videos/containex-wasseranlage-afrika.jpg
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta