Spesialtilbud
contactToggle Kontakt
Bli en av våre underentreprenører

Bli en av våre underentreprenører

For et langvarlig partnerskap!

CONTAINEX søker underentreprenører for langvarig samarbeid innen realisering av mobile og kvalitative romløsninger!

Spesielt er vi interessert i samarbeid med disse fagområdene: Montering av containtere og mobile romsystmer, VVS, gipsplatemontasje, gulvlegging, fundament osv.

CONTAINEX er et selskap i østerrikske WALTER GROUP, et fremgangsrikt østerriksk privateid selskap. Som Europas ledende tilbyder av containere og mobile romsystemer garanterer vi våre underentreprenører og leverandører:

  • Langvarig og likeverdig samarbeid
  • Opplæring og kurs i fabrikkene våre
  • Omfattende hjelp og støtte
  • Rask betaling av fakturaer - vi har 1A betalingsevne

Vennligst legg ved følgende dokumentasjon: Firmaopplysninger, bransje, omsetning, antall ansatte, geografisk tilhørighet (land/region), arbeids-/fagområder.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta