Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Gruveprosjekt i Zinkgruvan, Sverige

Kontorrigg 800 meter dypt nede i gruven Zinkgruvan, Sverige

Sommeren 2015 ble det reist en liten containerby 200 km fra den svenske hovedstaden, Stockholm.Gruven skal minst være i drift frem til 2025 og containerriggen har godt med plass for mange arbeidslag i mange år fremover. Riggen brukes til kontor, oppholdsrom og garderober.

Transporten til gruven 800 meter under dagen skjedde i form av Transpack Containere. Riggen ble ikke satt sammen før den var fremme på bestemmelsesstedet. Det ble valgt topp veggisolering som sikrer godt inneklima under jorden også.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta