Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Byggeplasskontor Hotel Orgelpipan, Stockholm

Byggeplasskontorer, garderober og oppholdsrom for byggeplassen til infrastrukturperlen „Orgelpipan 6“ ved Stockholms “Centralstation“

CONTAINEX har levert omtrent 700m² byggeplasskontorer, garderober og oppholdsrom til det østerrikske foretaket STRABAG i forbindelse med byggingen av infrastrukturperlen „Orgelpipan 6“ ved Stockholms “Centralstation“.

Til tross for plassbegrensningene midt i Stockholm ga det fleksible modulsystemet fra CONTAINEX kunden en optimal romløsning. I tillegg til byggeplasskontorene for prosjektledelsen inneholdt den også garderober og oppholdsrom for bygggarbeiderne.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta