Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Flyttbart byggeplasskontor i RU-St. Petersburg

Investering i kvalitet for lang brukstid! Den russiske byggherren "Bauhaus" samarbeider bare med de aller beste og satser derfor på CONTAINEX. Det gjelder i St. Petersburg også; der bygget de to høyhus med luksusleiligheter. Dette toetasjers byggeplasskontoret med gesims er satt sammen av ti stk. 20' containere og har ca. 130 kvadratmeter gulvflate - altså nok plass for både møterom og kontorer for byggeplassledelsen. Prosjektet ble realisert etter bare ett års byggetid og nå reiser kontorriggen videre til neste byggeplass. Det er ikke første gangen at denne riggen flytter! Takket være en enkel demontering og senere remontering av de høyverdige containerne, er dette ikke noe problem.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta