Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Barnehage med tilpasset utstyr, PL-Wroclaw

Glasstypene som er valgt, bl.a. barnevennlige vinduer, bidrar til å gi barna mye naturlig lys. Anlegget består av flere kontor- og sanitærcontainere. Det har oppholdsrom med varierende størrelser, kjøkken med spiseområde og en stor og god garderobe. Dessuten finnes det flere tumlerom med masse plass til fysisk aktivitet. Sanitæranlegget er utstyrt med WC-er og vasker i barnevennlig høyde. Den mobile barnehagen har brannvernpaneler og radiatorbeskyttelse i tillegg til en rekke energibesparende funksjoner.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta