Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Skole i leiecontainer med høy offentlig standard, Vaduz i Liechtenstein

Skole i leiecontainer med høy offentlig standard, Vaduz i Liechtenstein play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/anwendungen/liechtenstein/mietschule-vaduz/mietschule-vaduz-preview-01.jpg

Moderne utleieskole på mer enn 1.300 m2

I vakre Vaduz blir elevene på denne barneskolen i de neste 2 årene kjent med fordelene et moderne modulbygg har å gi. Mens den gamle skolebygningen renoveres får barna undervisning på mer enn 1.300 m2. Denne containerriggen inneholder flere klasserom - de 5 største med en flate på mer enn 80 m2/rom. Lærerrommene og rektors kontor med konferansehjørne avrunder dette gjennomtenkte prosjektet. Det er også planlagt spesielle rom for leksehjelp med gode forutsetninger for en stressfri læring. Brede innvendige trapper gir sikker bevegelse mellom etasjene. Dette offentlige prosjektet i Liechtenstein ble gjennomført på under 2 måneder.

Riktig innredning for de minste

Alle de 94 rommodulene er innredet med fokus på at barna skal kunne bruke alle områdene. Dette gjenspeiles i kundens kvalitetsvalg med bl.a. spesielle sanitærområder (servanter, WC, pissoirer), viundusløsninger og garderober. Optimal varmeisolering inkl. klimaanlegg gir både perfekt akustikk og behagelig inneklima hele året.

Fordeler for midlertidige og langvarige offentlige prosjekter

Med bruk av utprøvede kommunale standarder og CONTAINEX' store kapasitet kan du realisere prosjektene dine på kort tid.

  • TOPP-kvalitet
  • Over 30.000 utleiecontainere i hele Europa
  • Mer enn 250 salgs- og utleiedepoter i hele Europa

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta