Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Skoleutvidelse med mobile romsystemer, Grade Ruan, GB

Klasserom for skolekomplekset „Grade Ruan Primary Schools“ i England

Bygget ble montert i april 2015 og består av 12 rommoduler, hvorav 10 stk. er kontor- og 2 stk. er sanitærcontainere.I de to store klasserommene er det plass til over 30 elever. 

Skolekomplekset har et stort inngangsområde med flere skrivebord, oppslagstavler og teppe på gulvet. Lysarmaturene gir elevene best mulig belysning. Det er også montert toaletter og håndvasker i barnevennlig høyde. Med dette bygget er forutsetningene lagt for at barna skal ha en god skolehverdag.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta