Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Innkvartering på byggeplassen for "Carington kraftverk"

Med moderne isolasjon, optimal belysning, ovner og klimaapparater garanterer riggene våre topp komfort.

Stor boligrigg på kort tid!

I forbindelse med byggingen av det nye gasskraftverket i Carrington stilte vi flere rigger til disposisjon som innkvartering på byggeplasen. Riggen består av til sammen 330 moduler og brukes av flere selskap (bl.a. Duro Felguera, Alstom og ESBI). Sammen med Procomm Site Services, som er en av våre handelspartnere, leverte og monterte vi denne skreddersydde riggen på 6 måneder, så byggeprosjektet kunne starte uten forsinkelser.

 

Flexible applications

De forskjellige riggene brukes til kontorer, kantiner, oppholdsrom, sanitærrom, garderober, førstehjelpstasjoner og vakthus. Med moderne isolasjon, optimal belysning, ovner og klimaapparater garanterer riggene våre topp komfort.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta