Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Salgskontor for leiligheter, DK-Hedehusene

Den innbydene glassfronten og grønne fargen på ramme og gesims gjør salgskontoret lett å finne. Interiøret i det modulbaserte salgslokalet har diverse optiske og energibesparende løsninger. Akustikktaket forbedrer lydbildet i rommet. IP-glasset og de energibesparende LED lysarmaturene gjør kontoret åpent og lyst. Klimaanlegget holder hodet kaldt selv på de varmeste dagene. Kontoret har gjennomgående gulvbelegg, et lite kjøkken med spisekrok og separat toalett. Kundens egen, moderne innredning setter en spiss på lokalene.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta