Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Asylmottak for flyktninger, Berlin, Tyskland

Tyskland/England/Frankrike/Italia satser på moduler som midlertidige boenheter!

Sammen med handelspartnerne våre bygger vi på få måneder husrom for 2.400 flyktninger i Berlin! Prosjektet omfatter følgende infrastruktur: Oppholdsrom, soverom, sanitærrom, lekerom, kontorer, klasserom og mye mer. Utendørs ble det opparbeidet rikelig med områder for lek og bevegelse!

Erfaring og tilbudsbredde

Den aktuelle mangelen på botilbud for asylsøkere krever at mange kommuner raskt finner løsninger. CONTAINEX har i løpet av det siste året satt opp en rekke asylmottak av moduler. Bruken av slike moduler gir store muligheter for en kundetilpasset utforming. Fleksibiliteten gjør at boligriggene kan settes opp hvor som helst, i ønskede størrelser og varianter, der det finnes tilgang til strøm, vann og avløp.

CONTAINEX-prosjekt asylmottak i Berlin i Tyskland

CONTAINEX-prosjekt asylmottak i Berlin i Tyskland play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/anwendungen/deutschland/aslybewerberunterkunft-berlin/asuntyt.jpg

Byggetekniske krav

Modulsystemet tar også hensyn til byggetekniske krav, som f.eks. miljø- og brannvern. Kvalitative installasjoner gjør at driftskostnadene kan holdes på et minimum.

Forskjellige bruksmuligheter

CONTAINEX' store produksjonskapasitet gir korte leveringstider; produksjonen skjer i egne fabrikker i Europa. Riggene kan utvides etter behov og etterbrukes til en rekke forskjellige formål. Eksempler kan være klubblokaler, ungdomsklubber, arrangement-sentre, midlertidige lokaler ved renoveringsarbeider osv.

Klare fordeler med CONTAINEX containermoduler:

  • Innflyttingsklare boenheter på noen få uker
  • Personlig rådgivning på stedet
  • Innkvartering i boenheter med høy standard
  • Fleksible montasjesteder - alt som kreves er et fundament samt tilgang til strøm, vann og avløp
  • Mange muligheter for individuell utforming av rommenes plassering og størrelse
  • Modulsystemet gir fleksible muligheter for både utvidelse og etterbruk
  • Bruk av solide materialer gir lave driftskostnader
  • Kjøps-, leie- eller finansieringsopsjoner
  • Egen europeisk produksjon gir kort leveringstid

Be om mer detaljert informajson, brukseksempler eller et uforpliktende møte om muligheten for bruk som boenheter for asylsøkere på: Forespørsel

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta