Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Self-storage container, AT-Wiesing

Containerne våre kan ikke bare leveres i forskjellige farger, de fås i forskjellige størrelser også - som denne lagercontaineren i Wiesing. Med lagercontainere fra 6 fot til 20 fot kan vi tilpasse oss alle behov. Som standard leveres lager- og materialcontainerne våre med sinkfosfatering og grunning med katodisk dypplakkering. Det gjør lakkeringen spesielt godt rustet mot korrosjon og UV-skader. Containerne kan også utstyres med diverste tilleggsutstyr, som f.eks. innbruddsikring.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta