Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Midlertidig selvbetjeningsrestaurant/reservehytte på Steinplatte-Waidring iTyrol, Østerrike

Under de 4 månedene med ombyggingsarbeider på fjellhytta „Agrargemeinschaft Kammerkör“ ble restaurantområdet forlagt ut i en knappe 75 m² stor leiecontainerrigg. Det modulbaserte romsystemet med optimal varmeisolering og barrierefri inngang - selvfølgelig med oppvarming og klimaanlegg - sikrer at gjestene betjenes like profesjonelt som ellers. Med den egenbygde, rommelige disken går det lett å servere mat og drikke! Den midlertidige containerriggen gir det gastronomiske grunnlaget for å nyte den fantastiske utsikten til Kitzbühel-alpene i 1.666 meters høyde.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta