Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Medarbeiderinnkvartering "Abler Holzschlägerung", Landeck i Østerrike

Individuell, modulbasert romløsning på 180m²

12 rommoduler som gir de ansatte mulighet til å slappe av på 180m2. Etter en hard arbeidsdag kan de ansatte glede seg over 6 lyse enkeltrom og 2 romslige familierom. Alle rommene har egne bad. Utformingen av overnattingsmodulene, det koselige kjøkkenet og et eget teknisk rom gir dette containerhuset særpreg.
Innkvartering av medarbeidere ved Abler Holzschlägerung, Landeck i Østerrike play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/mitarbeiterunterkunft-abler/mitarbeiterunterkunft-abler.jpg

Stilsikre konsepter for individuell bruk.

De modulbaserte containerriggene våre kan brukes til svært forskjellige formål. Vi leverer gjerne et passende konsept! Avhengig av ditt personlige behov finner vi sammen frem til egnet størrelse på riggen, rominndeling, isolering og andre former for utrustning. Detaljer som utvendig kledning, sekundærtaket og veggoverflatene ble utført av kunden selv. En enkel og grei modulbaset romløsning som passer inn overalt!

Ta kontakt for mer informasjon:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta