Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Leiecontaineranlegg for ombyggingsarbeider ved ÖAMTC-hovedkontoret i Dornbirn, AT

I sammenheng med moderniseringen av de 40 år gamle ÖAMTC lokalene i Dornbirn (det er Østerrikes svar på NAF) satte vi opp dette leiecontaineranlegget som en midlertidig løsning. Her kan medarbeiderne fortsette å gi de samme tilbudene i samme omfang og med samme kvalitet. Det mobile, ca. 220 m² store anlegget, som består av 15 rommoduler, inneholder et reisebyrå, en turist-info skranke, et callcenter og en shop. Videre har anlegget toiletter og er utstyrt med klimaanlegg og oppvarming. Denne mobile romløsningen gjør det mulig å hjelpe medlemmene uten begrensninger fram til de nye ÖAMTC-lokalene står klare sent på høsten 2019.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta