Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Legekontor i modulbygg, "Dr. Fedrizzi", Ruprechtshofen i Østerrike

Dr. Fedrizzis legekontor setter farge på den ellers så sterile helsesektoren. Den antrasittgrå gesimsen, takutstikket og inngangsdøren i glass gir det modulbaserte legekontoret en innbydende fasade. De interessante fargene og designermøblene gir, sammen med tregulvet, en hyggelig stemning i venterommet. Containerriggen inneholder flere lyse behandlingsrom, et lite laboratorium, kontor og sanitærområde. Et eget husapotek avrunder det hele og reduserer unødig kjøring! Et profesjonelt legekontor.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta