Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Kontorcontainer som "veiehus", AT-Kemmelbach

Det spesielle med de mobile romløsningene våre er at hver container kan brukes på sin egen måte og dekke behovene til den enkelte kunden. Denne containeren brukes for å gjennomføre veiinger iht. offentlige bestemmelser og kvalitetssikring av landbruksprodukter. Utstyrt me glasspanel og gesims er kontorkontaineren dessuten fin å se på. Inne i containeren er det god plass til et kontor og en spiseplass. Og hvis det senere trengs mer plass, er det bare å bygge på en container.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta