Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Kontor- og boligcontainer i Arzl i Tyrol, AT

Den 180 m² store containerriggen med invendige trapper er delt inn i store oppholds-, sove- og baderom. Kontor- og boligcontainerne fikk riktig varmeisolering i veggene og vinduer som sikrer behagelig bruk hele året. I tilegg til de store vinduene ga byggherren en terrasse til hver boenhet. På grunn av det bratte terrenger er boenhetene montert på punktfundamenter. Det er ikke bare arkitekturen og fargen som gjør dette spesielle boligkomplekset interessant, byggherrens kreativitet og planlegging er like viktig.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta