Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Containerhus med glassfasade og trekledning, Ötztal/Tyrol i Østerrike

Innflyttingsklar på få uker

Kunden gjennomførte prosjektet "Containerhus" med vår hjelp på bare noen få uker. Levering og montering av hele containerriggen tok bare 2 dager. De 14 rommodulene gir kunden perfekte bo- og arbeidsforhold på tilsammen 220m2.

De store glassflatene gjør stue-/kjøkken-løsningen i første etasje lys og innbydende. På samme nivå finnes også WC og teknisk rom samt et gjesterom. I andre etasje har "containerhuset" 2 soverom, et walk-in-closet, et bad og et lyst og luftig kontor.

Containerhus med glassfasade og trekledning, Ötztal/Tyrol i Østerrike play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/anwendungen/oesterreich/containerhaus-reindl/containerhaus-reindl.jpg

Topp kvalitet til individuell bruk

For å sikre et behagelig inneklima hele året på fjellet i Tyrol, valgte man den aller beste isolasjons-kvaliteten. Utvendig kledning, sekundærtaket og badet ble installert av kunden selv. En enkel og grei modulbaset romløsning som passer inn overalt!

Ta kontakt for mer informasjon:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser