Spesialtilbud
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Dyktige coacher følger deg under din utdanning.
Den beste utdanningen og opplæringen, kontinuerlig læring og videreutdanning er grunnleggende elementer i vår foretakskultur. Meget godt utdannede og opplærte medarbeidere med høy sosial kompetanse er helt avgjørende for foretakets suksess.

WALTER ACADEMY – „hjertebarnet“ til foretaket vårt – er et opplærings- og videreutdanningssenter der utvalgte kurs, seminarer, konferanser og spesielle arrangementer finner sted. Akademiet vårt er både møtested, et sentrum for dialog og en tankesmie for nye ideer.

WALTER ACADEMY holder til i det opprinnelige huset til familien som grunnla foretaket, og utgjør ikke bare en ideell ramme for kunnskapsformidling, men er fremfor alt et sted der vi kan videreformidle våre grunnverdier og foretakets filosofi til fremtidige medarbeidergenerasjoner. WALTER ACADEMY er en enestående mulighet til å bli kjent med WALTER GROUP sin verden.

„Når det gjelder ledelse, går alt ut på å være et positivt verdimessig forbilde og en god lærer."
(Sitat fra grunnleggeren av bedriften)
Suksess begynner med den riktige utdannelsen!
WALTER ACADEMY - Spisesal
WALTER ACADEMY - Opplæringsrom
^ - Top
GREEN technology
Dine fordeler
  • Mer enn 30 års erfaring
  • Personlig veiledning på stedet
  • Rask levering
  • Utallige kombinasjonsmuligheter
  • Egne montasjeteam på stedet   
Containeranlegg
>

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser