Spesialtilbud
CONTAINEX - Trainee-program

Trainee-program

Suksess begynner med den riktige utdannelsen!

CONTAINEX - Trainee-program

Hver reise begynner med et første skritt: Hos oss begynner karrieren din med trainee-programmet „Train the Winner“.  Her får du en grundig opplæring i ditt håndtverk - formidlet av praksisorienterte spesialister.

Training on the Job betyr at du helt fra begynnelsen deltar i den daglige virksomheten.

En rekke fagrettede seminarer og workshops garanterer deg en skreddersydd grunnopplæring. Du ledsages av erfarne veiledere.

LKW WALTER - Arrow ButtonWALTER ACADEMY

Du vil overta et eget ansvarsområde tilpasset dine talenter og ferdigheter.

Avdelingsspesifikk opplæring

Hvor allsidig arbeidet i CONTAINEX er viser vår avdelingsspesifikke opplæring

  • I salgsavdelingene får du grunnleggende kunnskap, fra første kundesamtale - til utarbeiding av tilbud, prisforhandling og oppdragsaksept, helt frem til avviklingen av et oppdrag.  For å kunne avvikle oppdrag blir du bl.a. kjent med hvordan du bestiller internt fra våre fabriker, tidsplanlegging av levering/montasje, kundens overtakelse av produktet og fakturering.
  • I planleggingsavdelingen dreier det seg om kreativ bearbeidelse av teknisk realiserbare løsninger og fremstilling av skisser over containerrigger. Du lærer alt du trenger for å forvandle kundenes ønsker til gjennomførbare prosjekter.
  • Innen forretningsområdet produktutvikling og innovasjon får du en innføring i teknisk videreutvikling av produkter og tilpassing av produktprogrammet til kunde- og markedskrav.
  • I logistikkavdelingen lærer du alt om transportplanlegging, koordinering av tidsplaner og transportovervåking.
  • I markedsavdelingen lærer du alt om vårt markedsføringsarbeid og strategier: Vi viser deg hva som er viktig i samtaler med kunder, hvilke markedsføringsstrategier og - redskaper vi bruker og hvordan vi kan støtte kollegaene som driver med salg med målrettede markedsføringstiltak.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta