Spesialtilbud
CONTAINEX - Teknisk manager

Teknisk manager

De med føttene på jorden gjør det mulig

Våre tekniske managere er praktiske mennesker. De må jo også gjøre våre fantastiske ideer til like fantastiske, men gjennomførbare romløsninger.

Det er på dette området vi trenger produktutviklere, CAD-planleggere og innkjøpsansvarlige. Slik at prosjektene våre ikke bare ser bra ut på tegnebrettet, men også kan bli til realitet.

Dine oppgaver:

CONTAINEX - Teknisk manager
  • Du bearbeider tekniske forespørsler, vurderer og arkiverer dem
  • Du er ansvarlig for den tekniske rådgivningen
  • Du koordinerer montasje (utvalg, kontroll, vedlikehold)
  • Du kontrollerer produktutviklingen i fabrikken og setter den ut i livet
  • Du lager og bearbeider tekniske skisser, 3D-modeller, montasje- og vedlikeholdsanvisninger og mye mer

Luka P., Produktentwickler:
Jeg liker godt det svært allsidige arbeidet i et internasjonalt konsern. Fabrikkene våre ligger overalt i Europa. Det betyr at jeg daglig står overfor nye og utfordrende kommunikasjonsoppgaver. Man blir kjent med mange forskjellige personer og kulturer. Produktet vårt begeistrer mange mennesker, fordi vi stadig utvikler og forbedrer det.

Domenic H., CAD-Zeichner:
I jobben min setter jeg pris på kommunikasjonen med kollegaene mine. Jeg planlegger containere, noe som krever stor nøyaktighet og evnen til å se for seg romlløsninger. Jeg har stadig kontakt med våre salgsmedarbeidere. Kundene har helt forskjellige ønsker, så derfor er jobben min meget varierende og utfordrende. Jeg liker spesielt godt å kunne løse oppgavene mine som del av et kompetent team.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta