Spesialtilbud
CONTAINEX - Sales Manager

Sales Manager

Hjemme i hele Europa

CONTAINEX - Sales Manager

Våre Sales Managers selger og leier ut mobile romsystemer De har kontakt med kunder innen handel, industri, kommunal sektor, frivillige organisasjoner og store konserner.

Denne stillingen passer perfekt for personer som er flinke til å kommunisere og glade i å reise. For i denne jobben kan du raskt måtte reise fra Dublin til Moskva og fra Helsinki til Napoli. På ulike destinasjoner er du bl.a. ansvarlig for utvidelse av kontor- eller sanitærrom eller utbygging av lagerkapasitet. Det sier seg selv at dette krever pålitelighet og fleksibilitet. Hvis du i tillegg har lidenskap for salg, oppfyller du alle forutsetningene for denne jobben.

Dine oppgaver:

  • Du er ansvarlig for ditt eget salgsområde
  • Du tar deg av både stamkunder og Key-Accounts og skaffer nye kunder
  • Du beregner og forhandler priser og betingelser
  • Du reiser regelmessig i den regionen du har ansvaret for (ca. 50 % reisedager)
  • Du er med på å utvikle markedsposisjonen vår strategisk videre
play
True
http://www.containex.no/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Hver dag er det nye utfordringer - og det er enormt spennende! Jeg liker å jobbe i et ungt, dynamisk team. Naturligvis med en stor porsjon ambisjoner, for å sammen oppnå langsiktig suksess. For eksempel når det gjelder å få nye kunder eller planlegging av forretningskonsepter. For å stadig videreutvikle et market må man ofte gå nye veier. Et klart pluss er reisevirksomheten: Jeg blir kjent med mange nye land og byer og blir stadig positivt overrasket over de godt gjennomførte containerriggene.

Christophe F., Division Sales Manager:
I begynnelsen var det spesielt opplæringsprogrammet jeg likte. Der fikk jeg grundig kjennskap til de ulike oppgaveområdene og kunne gjøre meg kjent med foretaket. I et familieforetak som CONTAINEX er arbeidsmiljøet utrolig godt, og likevel har man alle utviklingsmulighetene et internasjonalt konsern kan by på. Denne kombinasjonen er en kjempefordel. Det internasjonale miljøet er også inspirerende, man lærer noe nytt hver dag. Her er kjedsomhet et fremmedord, for jeg oppdager stadig nye og interessante sider ved jobben min.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta