Spesialtilbud
CONTAINEX - Jobb som praktikant

Jobb som praktikant

Praktikantplass i ferien

I sommermånedene gir CONTAINEX motiverte skolelever og studenter muligheten til å bli kjent med foretaket.

Dette tilbudet er rettet mot elever på faglinjer med økonomisk og teknisk fokus på videregående skole samt bedriftsøkonomistudenter ved universiteter og høyskoler.

Yrkesrettet praksisplass

Studenter ved internasjonalt orienterte fag har muligheten til å tilbringe en flere måneders yrkesorientert praksis ved en av våre kontorer.

Få erfaring!

Våre praktikanter gjør mer enn å se på. De veiledes av erfarne coacher og deltar fra første dag i den daglige driften. Training on the Job er mottoet vårt!

Du får oppgaver og ansvarsområder som tilsvarer dine individuelle fremskritt. Slik får du også mulighet til å utforske dine personlige talenter og sterke sider hos CONTAINEX.


videre informasjoner:

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta