Spesialtilbud
Best Recruiter - LKW WALTER
Sertifikat 2016/2017

Career - utmerkelse som „Best Recruiter“

I år er vi spesielt stolte over 10. plassen i Østerrike sammenlagt og 17. plassen i hele D-A-CH-området blant de 1.520 topp arbeidsgiverne som ble testet. Det er en hyggelig bekreftelse på at vi har lykkes i vårt arbeid med å sette fokus på fremtidens potensielle medarbeidere.

 

Hva betyr „Best Recruiter“-Award?

„Best Recruiters“ er Østerrikes største rekrutteringsstudie. I denne studien vurderes årlig rekrutteringskvaliteten til mer enn 500 østerrikske foretak.

Resultatene beregnes på grunnlag av 106 kriterier som omfatter kvaliteten og omfanget av online-rekruttering og andre rekrutteringsaktiviteter, som for eksempel på karrieremesser, skoler eller universiteter. På grunnlag av tilbakemeldinger fra testsøkere evalueres det også hvordan HR-avdelinger behandler søkere.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser