Spesialtilbud
Wr. Neudorf/Wien: Den multikulturelle metropolen i hjertet av Europa - LKW WALTER

Wr. Neudorf/Wien: Den multikulturelle metropolen i hjertet av Europa

Mye er allerede sagt og skrevet om storbyen Wiens helt spesielle sjarm, for denne byen, med sin historie som en bro mellom øst og vest, begeistrer mennesker fra hele verden - med god grunn. Selv om Wien i dag er en moderne, pulserende og flerkulturell metropol, har byen bevart mye av atmosfæren fra sin spennende historie. I tillegg er Wien en trygg by med høy levestandard, som gir sine innbyggere en uovertruffen livskvalitet. Kulturtilbudet er enestående. Tenk bare på den verdensberømte Nyttårskonserten, Life-ball eller Donauinsel-festen.

Wiens natteliv, fritidstilbud og shoppingmuligheter kan hevde seg internasjonalt og gjør bytilværelsen interessant og avvekslingsrik.

 

 

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser