Spesialtilbud
Kufstein/Tyrol: En by full av liv - midt i unik natur - LKW WALTER

Kufstein/Tyrol: En by full av liv - midt i unik natur

Klar fjelluft, rene innsjøer og rent drikkevann - Tyrol kan by på en enestående, uberørt natur og fantastisk livskvalitet. Populære fritidsområder som Zillertal eller Chiemsee ligger rett rundt hjørnet, og internasjonalt berømte utfluktsmål som Swarovskis krystallverden er prikken over i-en.

Kufstein ligger heller ikke langt fra bylivets gleder i Innsbruck og Salzburg, som begge kan by på attraktive shoppingmuligheter og kulturelle høydepunkter. Naturligvis er det også i nærheten av arbeidsplassen vår mange gode restauranter, trivelige pubber, moderne diskoteker og ekstravagante klubber som sørger for stemning og velvære.

Interessante storbyer er innen nær rekkevidde: Med bil tar det bare én time til München, tre timer til Zürich og fire timer til Wien eller Milano.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser