Spesialtilbud
CONTAINEX - Hvorfor CONTAINEX?

Hvorfor CONTAINEX?

…fordi det er en kul arbeidsplass

CONTAINEX - Hvorfor CONTAINEX?

Hva har de olympiske lekene i Sotsji og fotballeuropamesterskapet i Polen og Ukraina felles med Vienna City Marathon, skiflyging i Kulm eller nattslalåm i Schladming?  Helt riktig: CONTAINEX hadde en finger med i spillet ved alle disse berømte arrangementene!  Overalt hvor det er behov for praktiske romløsninger arbeider vårt kompetente team hånd i hånd - over hele verden.  Akkurat som på mange byggeplasser over hele Europa.

….fordi vi er en stor familie

En multikulturell familie! Våre 240 medarbeidere fra 22 land gjør oss til det foretaket vi er: containerbransjens nummer en. Vi er aktive over hele verden og likevel drevet som et familieforetak. Vi kan tilby sikkerheten til et internasjonalt konsern og en foretakskultur som er preget av at vi setter pris på og viser respekt for hverandre.

Vi delegerer ansvar, og derfor kan medarbeiderne våre utvikle seg videre på en optimal måte. Det er ditt engasjement som garanterer suksess på lang sikt, en suksess som kommer alle til gode.

Din karriere med LKW WALTER play
True
http://www.containex.no/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

…fordi vi tar utfordringer på strak arm

For å kunne takle alle yrkesmessige utfordringer med den nødvendige entusiasmen kreves det en god Work-Life-Balance. Avveksling, rom for personlige samtaler og mye humor og moro gjør arbeidsdagen mer avslappet og gir alle ny energi. Derfor er felles utendørsarrangementer og muntre fester, som sommerfesten vår, julebordet eller løsslupne avdelingssammenkomster på foretakets egne pub populære blant alle CONTAINEX' ansatte. En positiv "bivirkning": For nye medarbeidere er det lett å bli kjent med kollegaene

Sportsinteresserte medarbeidere kan slå seg løs med felles aktiviteter som beach-volleyball, tennis eller ski. Noen spiller på våre fotball- og ishockeylag, andre løper på våre lag i Vienna Business Run. Når vi arrangerer turneringer og vennskapsspill mot andre foretak, har vi alltid en aktiv heiagjeng. Uansett om vi vinner eller taper kampen, viser det seg senest på den etterfølgende festen: Vi i CONTAINEX har et sterkt lag!

Sommerfest Wiener Neudorf - Videosnutt

Sommerfest Wiener Neudorf - Videosnutt play
True
http://www.containex.no/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg

Sommerfest Kufstein - Videosnutt

Sommerfest Kufstein - Videosnutt play
True
http://www.containex.no/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

…fordi det har en fremtid

CONTAINEX har fokus på bærekraftig økonomi Det er viktig for oss at foretaket utvikler seg med en langsiktig suksess og består i lang tid fremover. I tråd med vårt motto "langsiktig vekst" fokuserer vi på både økonomiske, miljømessige og sosiale faktorer.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta