Spesialtilbud
FAQ - LKW WALTER

FAQ

Karrieresjanser etter videregående eller universitet?

WALTER GROUP gir nyutdannede en sjanse.

Vi gir nyutdannede fra videregående skoler, høyskoler og universiteter med kunnskap innen økonomi og språk sjanse til å få en jobb i vår organisasjon. Yrkes- eller bransjeerfaring er ikke nødvendig.

Du får grundig opplæring i dine fremtidige oppgaver i vårt trainee-program "Train the Winner"..

Vi fremmer din faglige og sosiale kompetanse og veileder og ledsager deg på veien fremover. WALTER GROUP vokser kontinuerlig og bærekraftig. Voks sammen med oss!

Karrieresjanser for professionals?

I tillegg til karrieresjanser for nyutdannede tilbyr CONTAINEX også Young Professionals interessante perspektiver.

Ta en titt på jobbannonsene under "ledige stillinger".

Utdanner CONTAINEX lærlinger?

De klassiske lærlingeyrkene kan man ikke lære i foretaket vårt. Vi tilbyr nyutdannede elever/studenter fra yrkesfaglige skoler, høyskoler og universiteter vårt Trainee-program "Train the Winner", som formidler fagrettet kunnskap både i teori og praksis.

Hvordan avvikles søknadsprosessen?

I hver online-annonse finner du en link til vårt online-søknadsskjema. Dette fyller du ut og sender til oss sammen med dine vedlegg.

Vi sender deg omgående en bekreftelse på e-post, slik at du kan være sikker på at søknaden din er mottatt. Innen 14 dager vil du alltid få tilbakemelding fra rekrutteringskontoret om resultatet av søknaden din.

Avvikling av Recruiting-prosessen: En første bli kjent-samtale på telefon eller Skype, etterfulgt av en personlig samtale med en Recruiter. For spesielle stillinger kan det bli avholdt ytterligere en samtale med lederen for det aktuelle fagområdet. Vi betaler dine reisekostnader etter avtale.

Du vil bli informert om resultatet av søknaden din på e-post eller telefon. Du kan til enhver tid forhøre deg om statusen til søknaden din ved å kontakte vårt rekrutteringskontor. http://www.containex.at/de/personal-kontakt

Hvordan søker jeg?

Vi foretrekker å motta søknader via vårt elektroniske søknadsskjema i stillingsannonsene
http://www.containex.at/de/karriere/offene-stellen

Du kan legge ved opptil 5 vedlegg. Din CV, søknadsbrev og viktigste vitnesmål bør være blant dem. Du kan skriftlig søke via post eller e-post.

Får jeg mine reiseutgifter tilbakebetalt?

Hvis du kommer gjennom den første delen av søknadsprosessen (telefon eller Skype intervju), inviterer vi deg på vår bekostning for et personlig intervju til Wiener Neudorf eller Kufstein.

Trenger jeg en arbeidstillatelse?

EØS-borgere trenger ingen arbeidstillatelse. Statsborgere fra andre land trenger i tillegg til en arbeidstillatelse også en oppholdstillatelse. Vi hjelper deg i denne prosessen.

Nærmere info får du hos den østerrikske arbeidsformidlingen (AMS) - www.ams.at

Hvilke spesielle fagkunnskaper trenger jeg? (utdanning, skole)

Med våre stillingsannonser ønsker vi først og fremst å nå nyutdannede elever/studenter fra yrkesfaglige skoler, høyskoler og universiteter. Forkunnskap innen logistikk eller spedisjon er ikke obligatorisk. Den faglige ekspertisen får du gjennom vårt trainee-program "Train the Winner"

Hvor gode bør mine tysk-kunnskaper være?

Tysk er vårt konsernspråk. For å kunne føre en god dialog med alle våre medarbeidere, under opplæring og ved intern kommunikasjon, forutsetter vi et tysk nivå på minst B1 - eller helst B2 (i henhold til det felles europeiske rammeverket for fremmedspråk).

Hvor gode må språkkunnskapene være?

Vi snakker med våre kunder og forretningspartnere på dere morsmål. For å sikre en målrettet kommunikasjon, bør dine ferdigheter innen fremmedspråk ligge på minimum B1 - eller helst B2-nivå (eksamen fra videregående skole), i henhold til det felles europeiske rammeverket for fremmedspråk.

Når starter trainee-programmet?

Det finnes ingen faste startdatoer. Det individuelt tilpassede trainee-programmet kan starte når som helst. Trainee-programmet er oppdelt i en solid grunnopplæring og fordypende opplæring innen ditt fagområde.

Hvor høy er sannsynligheten for at jeg som trainee får en fast ansettelse?

Utover den fagrettede opplæringen, har trainee-programmet som mål å gjøre deg kjent med våre medarbeidere. Det er ikke en ytterligere utsilingsprosess. Som et tradisjonsrikt familieselskap er vi interessert i en langsiktig ansettelse.

Hvordan er arbeidstiden?

I samsvar med arbeidsmarkedsloven arbeider vi 40 timer pr. uke. Arbeidsdagen starter klokken 8:00. I helgene nyter vi vår fritid.

Finnes det en dress code?

Vi verdsetter et velstelt og profesjonelt utseende; fritidsklær i fritiden og casual business-look på kontoret!

Hvordan får jeg en bedriftsleilighet?

Vi er behjelpelige med å skaffe bolig. Vi samarbeider med pålitelige gårdeiere og boligbyggelag i regionen, hvor du kan få din bedriftsleilighet direkte og enkelt.

Hvordan kommer jeg til arbeidsplassen min?

Mellom Wien og Wiener Neudorf kjører en gratis pendelbuss for våre medarbeidere. Vårt kontor i Kufstein ligger svært sentralt og kan enkelt nås med offentlige transportmidler (buss og tog). Medarbeidere som kommer med bil kan benyttes seg av våre gratis parkeringsplasser.

Hva gjør CONTAINEX for at jeg skal føle meg vel?

Arbeid krever også avkobling - En god balanse mellom arbeid og privatliv er viktig for oss. Derfor støtter vi idrettsaktiviteter som beachvolleyball, fotball, løping, ski, tennis og spinning. Helse kommer først! Røykfrie kontorer, TFT-dataskjermer med lav stråling, optimalt inneklima, store avslappingsområder (leserom, kaffehjørne og WALTER-park), lege med vaksineringstjenester og mye mer bidrar til dette formålet. Vi er en stor familie. Et godt bedriftsklima, lagånd og VI-følelse er spesielt viktig for oss.

Hvem eier CONTAINEX?

CONTAINEX er et foretak i WALTER GROUP. Dette konsernet har vært et familieforetak i tre generasjoner.

Hvorfor har CONTAINEX så god kredittverdighet?

CONTAINEX driver ikke med spekulative forretninger eller risikable firmaovertakelser. Vi vokser organisk - steg for steg - sammen med våre partnere, og bruker penger først når vi har tjent dem! Slik oppnår vi topp ranking hos anerkjente kredittopplysningsbyråer og i konkurransen "Austrias Leading Companies" og vi kan dermed tilby våre medarbeidere sikkerheten til et finansielt sterkt selskap.

I hvilke land har CONTAINEX filialer?

Vårt hovedkontor ligger i Wiener Neudorf, sør for Wien, og vi har et kontor i Kufstein i Tyrol.

Herfra driver vi vår virksomhet på alle markeder i Europa med hjelp av medarbeidere fra 40 land.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta