Spesialtilbud
CONTAINEX - CONTAINER - et produkt med fremtid

CONTAINER - et produkt med fremtid

Utallige bruksmuligheter

En container er virkelig en tusenkunstner. Den er på samme tid en forvandlingskunstner og et romskapende, multifunksjonelt verktøy. Like raskt som man setter den opp kan man ta den ned igjen. Som mobil romløsning kan den brukes overalt der mennesker raskt trenger tak over hodet. I tillegg kan den enkelt brukes igjen. Det aller beste er at man kan innrede og bygge den helt i tråd med individuell smak og ønsker. På en stor byggeplass, som kontor eller for arrangementer: en container oppfyller alle behov, uten altfor stor innsats.

Tilpassingsgeni

Når man bygger, er det ikke alltid man vet hva fremtiden bringer. Desto bedre er det å ha en romløsning som alltid kan utvides. Med CONTAINEX-modulsystem fungerer dette uten problemer. Hvis kundens behov skulle endre seg, kan vi raskt skape flere rom. Derfor kaller vi våre fleksible romløsninger "rom nå". Fordi elementene raskt og enkelt kan settes opp og utvides. Og akkurat det gjør vi, over hele verden.

Optimal komfort for enhver smak

De som sier at containere ikke er hyggelige, har ikke opplevd våre. Alt det man trenger for et komfortabelt liv, som oppvarming, klimasystem, sanitærrom, optimal varme- og støyisolering, er ikke bare en selvfølge for oss, men kan også tilpasses kundens egen smak og helt spesielle behov. Og det med en meget kort byggetid. Derfor er containere et klart attraktivt alternativ til faste bygninger.

Egne fabrikker

Høy kvalitet og miljøvennlige produksjonsprosesser står aller øverst på prioritetslisten vår. Dette garanterer også mangeårige partnerskap med sertifiserte, CONTAINEX-eide fabrikker. For øvrig en ikke uvesentlig forskjell i forhold til konkurrentene som våre kunder vet å sette pris på.

Slik fremmer vi en energieffektiv byggemåte, anvendelsen av resirkulerbare materialer og en miljøvennlig produksjon. Produksjonen av kontor-, sanitær- og lagercontainere skjer i samsvar med de strengeste miljø- og kvalitetsstandarder (GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta