Spesialtilbud
Karriere

Karriere

Containerne våre er fleksible, fremtidsorienterte romløsninger som du finner over hele verden. De kan brukes til mange formål og settes enkelt og raskt opp overalt der de trengs.

Hva trenger vi for å kunne gjøre dette? Innovasjonsånden til produktutviklerne våre, påliteligheten til logistikerne og innsatsen til spesialistene våre på kontoret og i felten. Det er bare et godt samspilt og topp motivert team som kan skape perfekte og innovative (rom-)løsninger.

Har du også lyst til å bli et ledd i denne effektive kjeden? Har du i tillegg de nødvendige kvalifikasjonene? Da kan vi tilby deg sikkerhet, interessante perspektiver og rom for personlig utvikling og karriereplanlegging. 

Join the Winner!

Hvorfor CONTAINEX?

Hvorfor CONTAINEX?

Fordi det er topp å være del av et fremgangsrikt team og virkeliggjøre mange flotte prosjekter. Fra fotball-VM til olympiske leker.


CONTAINER - et produkt med fremtid

CONTAINER - et produkt med fremtid

En container er på samme tid en tusenkunstner, en forvandlingsekspert og et romskapende, flerfunksjonelt redskap. Hos oss overholder de også de strengeste miljø- og kvalitetsstandardene.


Foretaksfilosofi

Foretaksfilosofi

En kooperativ ledelsesstil med sosialt engasjement fremmer talenter og egenansvar.


Stillingsbeskrivelse

Stillingsbeskrivelse

Det er våre kvalifiserte medarbeidere, med sine ulike ferdigheter, som står bak den kontinuerlige veksten til CONTAINEX.


Trainee-program

Trainee-program

Alle vinnere var en gang begynnere. Hos oss begynner karrieren din med trainee-programmet "Train the Winner".


Utvikling og muligheter

Utvikling og muligheter

Gjennom opplæring og videreutdanning og å målrettet fremme dine sterke sider kan vi tilby deg en yrkeskarriere i kontinuerlig, bærekraftig utvikling.


Lønnssystem og goder

Lønnssystem og goder

En attraktiv arbeidsgiver vet å sette pris på innsats. Et bonussystem, et medarbeidermesterskap og andre fordeler fremmer motivasjonen til alle våre ansatte.


Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du utvikle deg videre sammen med oss? Her finner du aktuelle stillingsannonser.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta