Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Kjøp eller lei containerrigger og mobile romsystemer

Dra nytte av de solide og holdbare mobile romløsningene vi tilbyr - perfekt tilpasset mange forskjellige bruksområder!

Uavhengig av bruksområdet - fra ekstra kontorplass til midlertidige løsninger for skoler og barnehager - så vil containerrigger fra CONTAINEX oppfylle de kravene dere stiller.

Dine fordeler:

  • Din romløsning - klar til bruk på få uker
  • Individuelle romløsninger i mange forskjellige størrelser og varianter
  • Klar for utvidelse eller ombygging når det trengs
  • Kvalitetsmaterialer og god isolering gir lave driftskostnader
  • Mer enn 30 års erfaring på containermarkedet
Fordelene med disse containerne er lette å få øye på La dere overbevise av alle mulighetene for individuelle løsninger som containerne våre gir; ta kontakt for et utforpliktende tilbud allerede i dag.

Lær mer om CONTAINEX sin konstruksjonsmetode

Romløsningene våre består av én, to eller flere rommoduler som raskt og enkelt kan kombineres på stedet dere trenger dem. Takket være denne fleksibiliteten har kundene vår muligheten til å sette sammen containerrigger som rekker fra en enkelt boligcontainer til treetasjers containerrigger med forskjellig innredning og utstyr. Containerne våre har etablert seg på markedet som helt unike modul-romløsninger med muligheten til å oppfylle de konkrete kravene dere har.

Tilleggsutstyr til CONTAINEX containerrigger

Modulbygg fra CONTAINEX oppfyller alle kravene dere stiller! Enten det dreier seg om et praktisk kontor, en skole, barnehage, legekontor, oppholdsrom eller et showroom - vi har den riktige løsningen! Et omfattende tilbud av tilleggsutstyr for innvendige og utvendige installasjoner inngår i produktprogrammet.

I planleggingsfasen kan dere f.eks. velge mellom forskjellige varianter av isolering og gulvbelegg i de mobile rommodulene.

Glasspanel med luftevindu og gesims rundt hele bygget forvandler containerriggen til et moderne utstillingslokale. Dessuten kan hver boligcontainer gjerne utstyres med tekjøkken, sanitærrom og gitter foran vindu og dører.

Varme- og klimaanlegg gir et behagelig arbeidsklima i den tilpassede rommodulen. Containerrigger med inntil tre etasjer kan utstyres med innvendig trapp i tre og utvendig i stål.

For å gi containerriggen deres et enda mer tiltalende utseende hhv. tilpasse det til omgivelsene, kan dere velge mellom en rekke forskjellige farger. Det omfattende CONTAINEX RAL-FARGEKARTET gir dere muligheten til å skape en unik containerrigg.

Dra nytte av tilleggsutstyret vi tilbyr - og øk komforten i containerriggen samtidig som dere skaper et blikkfang.

Ta kontakt med salgsteamert vårt for mer informasjon. Vi ser fram til å kunne rådgi dere.

^ - Top
GREEN technology
Dine fordeler
  • Mer enn 30 års erfaring
  • Personlig veiledning på stedet
  • Rask levering
  • Utallige kombinasjonsmuligheter
  • Egne montasjeteam på stedet   
Containeranlegg
>

På denne nettsiden bruker vi cookies for å gi deg en så god brukeropplevelse som mulig. Når du bruker nettsiden godkjenner du samtidig at vi lagrer cookies. Du finner mer informasjon under: Bruksbetingelser