Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Utstillings- og salgslokaler

Et av de viktigste spørsmålene når man starter en bedrift er forretningslokalet. Vi svarer gjerne på spørsmålet "hvordan skal de nye lokalene se ut?".

I løpet av de siste tiårene har vi sammen med kundene våre utarbeidet skreddersydde konsepter der CONTAINEX produktene fyller alle behov. Uansett om det dreier seg om et bakeri, apotek, supermarked, bilforhandler, bank, gatekjøkken eller kanskje til og med en produksjonsbedrift - vi finner alltid riktig konsept.

Dine fordeler

  • Individuell kledning utenpå og innvendig
  • Valgfri rominndeling
  • Forskjellige størrelser på rommene
  • Naturlig lys med forskjellige vindusvarianter
  • Kostnadsfordeler i forhold til vanlige bygg
  • Korte leveringstider

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Gulvbelegg 1,8 MB
Varmeisolering 1,70 MB
Brannvernkomponenter 1,67 MB
Vindu som ikke kan åpnes 523 KB

Utformingseksempler

De standardiserte modulene med panelsystem kan kombineres fritt (også i ettertid), for å skape individuelle salgslokaler med forskjellig størrelse. Dere kan planlegge lagerrom, spiserom, oppholdsrom eller publikumsområder når utstillings- og salgslokalene planlegges. For å kunne gi kundene dine best mulig service, leverer vi selvfølgelig også barrierefire sanitæranlegg (vasker, WC/urinaler) og garderober.

Den minste salgsflaten er på ca. 15 m² og kan bli så stor du vil. Du bestemmer selv hvordan rommene skal fordeles i containerriggen, hvor dører og skillevegger skal plasseres, belysningen, type vinduer, glasspaneler og akkurat hvor mange stikkontakter dere trenger.

Her er noen eksempler på utforming av utstillings- og salgslokaler:

Passende produkter

Kontorcontainerne våre er ideelle som utstillings- eller salgslokaler. Vi tilbyr dem sammen med sanitærcontainere og en rekke andre utstyrsmuligheter:
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

Mange arkitekter har oppdaget mulighetene denne måten å bygge på kan gi! Med deres idéer og våre containere kan vi skape attraktive og unike utstillingsrom og salgslokler.

Med karakteristiske kledninger inne og ute (utført av en av samarbeidspartnerne våre) kan vi tilpasse utseendet på salgslokalene helt til dine forestillinger. For den kvalitative lakkeringen av riggen tilbyr vi et bredt spekter av farger fra vårt CTX-RAL fargekart. Her er noen eksempler på hvordan utstillings- og salgslokaler kan utstyres:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Utstilling og salglokaler for flisbutikken Schöllauf, Langkapfen, Østerrike
Utstilling og salglokaler for flisbutikken Schöllauf, Langkapfen, Østerrike
Eiendomsmegler showroom i Kitzbühel, Østerrike
Eiendomsmegler showroom i Kitzbühel, Østerrike
Mobil blomsterbutikk "Netta" i Nagykanizsa, Ungarn
Mobil blomsterbutikk "Netta" i Nagykanizsa, Ungarn
Food truck i en lagercontainer i Colchester, Storbritannia
Food truck i en lagercontainer i Colchester, Storbritannia
Bilutstilling hos KFZ Warner, Möllersdorf, Østerrike
Bilutstilling hos KFZ Warner, Möllersdorf, Østerrike
Utstillings- og salgslokaler
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta