Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Skoler

Trenger dere et nytt klaserom eller må hele skolen utvides? Da kan vi hjelpe dere. En mobil skole satt sammen av kontor- og boligcontainere, fungerer akkurat som en fast bygning. Et eksempel er skolen i Feldbach i Østerrike der en fullverdig skole av fleksible rommoduler ble satt opp på 2 måneder. Skolen består av 455 kontor- og sanitærcontainere og inneholder i tillegg til en ungdomsskole også et handelgymnas, en handelshøyskole, administrasjonsbygg og Feldbachs offentlige bibliotek.

I lyse og vennlige lokaler ble det gjort plass for 1.300 elever. Ved å fjerne veggpaneler og delevegger kunne rommene få akkurat den størrelsen som trengtes.

Dine fordeler

  • Naturlig lys med forskjellige vindusvarianter
  • Hensyn til offentlig regelverk
  • Pålitelig planlegging også når elevantallet varierer
  • Individuell kledning utenpå og innvendig
  • Valgfri rominndeling
  • Korte leveringstider
Bla PDF Størrelse
Brosjyre kommunale barnehager og skoler 3,41 MB
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Brosjyre utleiecontainere 4,13 MB

Utformingseksempler

De mobile skolene kan brukes enten permanent eller som en overgangsløsning. Vi har erfaring fra mange års arbeide på dette området og gir dere gjerne tilgang til eksempler på eksisterende løsninger.

Ved å fjerne skillevegger kan klasserommene i skolen få den størrelsen dere trenger. Det samme gjelder for lærerværelser, matsal, garderober og WC/dusjer. Optimal varmeisolering og klimatisering gir komfortabel bruk hele året.

Her er noen eksempler på utforming av skoler:

Passende produkter

Kontorcontainerne våre er ekstra velegnet som skolerom. Vi tilbyr dem i kombinasjon med sanitærcontainerne og et bredt spekter av utstyrsmuligheter.
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

Bruk av forskjellige typer glasselementer gir godt lys i klasserommene. Det fleksible panelsystemet gir dere mulighet til selv å bestemme størrelsen på rommmene. Sammen med den gode varmeisoleringen bidrar det til høy trivselsfaktor hos elevene.

Energisparemuligheter, som f.eks. vinduer med gassfylling, bevegelsessensorer for lys eller tiltak for minsket vannforbruk, bidrar til å senke kostnadene. Den solide og enkle konstruksjonen gjør at anlegget senere lett kan omfunksjoneres eller flyttes til et annet sted.

Her er noen eksempler på utstyr i skoler:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Skolesenteret „Europacampus“ i Feldbach, Østerrike
Skolesenteret „Europacampus“ i Feldbach, Østerrike
Neue Mittelschule, AT-Bruck an der Leitha
Ny ungdomsskole i Bruck an der Leitha, Østerrike
Utvidelse av skolen i Grade Ruan, Storbritannia
Utvidelse av skolen i Grade Ruan, Storbritannia
Midlertidig skolebygning i Wiener Neustadt, Østerrike
Midlertidig skolebygning i Wiener Neustadt, Østerrike
Midlertidig skole i Grein, Østerrike
Midlertidig skole i Grein, Østerrike
Skoler
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta