Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Sanitær- og WC-rom

Sanitær- og WC-rommene våre gir dere topp hygiene. Vi leverer raskt en enkel og ukomplisert, individuell løsning.

Vanntilkoblingen er innfelt i veggen og sikrer friskt vann i sanitæranlegget. Dermed er bruk av kjemikalier unødvendig. Sanitærmodulene kan brukes som separate WC-er eller som et anlegg for flere personer. Sanitærområdene har altså ikke bare WC, urinaler og vasker med energisparefunksjon, men også dusjer med varmtvannsbereder, slitesterke gulvbelegg, knusesikre metallspeil, såpedispensere og mye annet. Dere kan utforme sanitærrommene helt som dere vil.

Dine fordeler

  • Individuell romoppdeling
  • Høy triveselsfaktor
  • Energibesparende løsninger
  • Forskjellige utstyrsvarianter
  • Korte leveringstider
  • Og omgående klar til bruk

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Brosjyre utleiecontainere 4,13 MB
Energibesparende komponenter 363 KB
Gulvbelegg 1,8 MB
Varmeisolering 1,70 MB

Utformingseksempler

Dere kan planlegge sanitærrommet helt etter deres egne ønsker. Enten det er en enkelt-WC i kolonihagen eller et helt sanitæranelgg for en konsert, så har vi riktig løsning og kan trekke på mange års erfaring med dette.

De minste sanitærrommene er på 2 m² og kan bli så store dere vil. Dere bestemmer selv hvor mane WC-er, vasker og dusjer det skal være; typen gulvbelegg, rominndelingen, plaseringen av skillevegger og dører og akkurat hvor mange stikkontakter dere trenger.


Her er noen eksempler på utforming av sanitær- og WC-rom:

Passende produkter

Sanitærcontainerne våre egner seg som sanitærrom. Vi tilbyr dem i kombinasjon med kontor- og boligcontainere med en rekke utstyrsmuligheter:
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

For å fortsette hensynet til miljøet utover produksjonen har vi bygget inn flere energisparende funksjoner. Det dreier seg bl.a. om isolasjon av svært høy kvalitet, cisterne med sparefuksjon og stop-&-go armatur.

De forskjellige typene sanitær- og WC-containerne kan leies og fås levert på oppstilingsstedet, så de kan tas i bruk med én gang. Vår profesjonelle reservedelsavdeling sikrer rask levering av tilbehør og reservedeler som blir å få i mange år. På den måten er bytte av slitasjedeler og tilpasning til et eksisterende sanitæranlegg sikret for flere tiår framover.

Her er noen eksempler på utstyr i sanitær- og WC-rom:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Utleiecontainer ved Champions League-finalen 2016, Milano i Italia
Utleiecontainer ved Champions League-finalen 2016, Milano i Italia
Sanitærcontainer på ungdomsleir i Mariazell, Østerrike
Sanitærcontainer på ungdomsleir i Mariazell, Østerrike
Pfadfinderlager urSPRUNG 2010, AT-Laxenburg
Speiderleir ""urSPRUNG" 2010 i Laxenburg, Østerrike
EM-Fancamp Messehalle, AT-Wien
EM- fanklubb i Messehalle i Wien, Østerrike
"World sailing games", AT-Neusiedler See
"World sailing games", AT-Neusiedler See
Våtrom
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta