Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Nødhjelp

Leger uten grenser, Røde Kors og andre ikke-statlige organisasjoner (NGO) setter sin lit til de gjennomprøvde kontor- og boligcontainerne våre - også i fjerne områder som f.eks. Haiti, Pakistan eller Sysøst-Asia.

Ved nød- og katastrofeinnsatser teller hver time. Derfor gjør vi alt vi kan for å bistå dere så raskt vi kan, f.eks. med å designe et mobilt sykehus. Vårt bidrag stekker seg fra planlegging, transport og rigging utført av våre egene folk, til demontering av kundens egne romløsninger. Vi har årelang erfaring med å bygge mobile redningssentraler for trengende og hjelpere i inn- og utland.

Med en flåte i Europa på over 30.000 utleie-moduler og tett samarbeide med pålitelige transportpartnere (bl.a. LKW WALTER) får du rask hjelp når det virkelig haster. Levering av CONTAINEX romsystemer i Transpack-versjon gjør transporten rimeligere og mindre omfangsrik, f.eks. for frakt med fly eller i shippingcontainer. Med dette kostnadsbesparende systemet kan inntil ti 20' kontor- og boligcontainere, inkl. veggelementer, transporteres på én lastebil. Ved prosjekter som går over flere kontinenter kan en spesiell Transpack-versjon pakkes i en shippingcontainer og fraktes med fly eller skip.

Dine fordeler

  • Rask og enkel oppstilling med arbeiskraft på stedet
  • Utbyttbare veggelementer gir stor fleksibilitet
  • Kvalitetsisolasjon for varme og kalde klimasoner
  • Enkel å transportere til andre oppstillingssteder
  • Levering straks
  • Mange års erfaring

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre leire, innkvartering, fellesrom og kontor for bygg og anlegg 3,63 MB
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Brosjyre lager- og shippingcontainere 5,45 MB

Utformingseksempler

Avhengig av hvilken type katastofe det dreier seg om har vi ferdige planleggingseksempler som hjelper til å spare verdifull tid. Sammen utformer vi rommene som trengs i det aktuelle tilfellet.

Produktene våre leveres til FN (De forente nasjoner) og gir sitt bidrag til å sikre freden i mange land. Romsystemene våre brukes brukes som mobile sykehus, undersøkelses- og behandlingsrom, apoteker eller innkvartering av offere og hjelpepersonell. Andre bruksområder er f.eks. adgangskontroll, sikkerhetssluser, soldatbrakker eller treningsrom tilpasset standarden personene er kjent med hjemmefra. Den raske leveringen av romløsninger inkluderer barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og lagringsmuligheter for verktøy og materialer.

Disse riggene kan utvides etter behov og etterbrukes til en rekke forskjellige formål. La deg inspirere av løsningseksemplene våre og dann deg et bilde av hvor fleksible rommodulene våre er.

Her er noen eksempler på utforming av nødhjelpsentraler:

Passende produkter

Kontorcontainerne våre egner seg i nødsituasjoner. Vi tilbyr dem i kombinasjon med sanitærcontainere og en rekke utstyrsmuligheter som dekker individuelle behov:
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

De fleksible veggelementene er lette å bytte ut og alle nødvendige reservedeler kan leveres på kort tid. Dette gjør en senere endring av romløsningen rask og enkel.

De mobile romsystemene for nødhjelp har moderne isolering, varme- og klimaenheter og mye utstyr. Eksempler er tekjøkken, vaskerom og toaletter - belysning, akustikktak, 3-dobble vindusglass og sikkerhetspakker.
Med utstyret vårt oppstår gjennomtenkte leirer som gir best mulig komfort til offere og hjelpepersonell.

Her er noen eksempler på utstyr for nødhjelp:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Leger uten grenser, Pakistan
Leger uten grenser, Pakistan
Flomkatastrofe i Asia
Flomkatastrofe i Asia
Nødhjelpsarbeid
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta