Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Lagercontainere

Hvis du trenger en midlertidig eller varig lagerløsning for produktene dine, kan vi gi deg øyeblikkelig hjelp med lager- og materialcontainerne våre. Lagercontainerne leveres i forskjellige størrelser og farger med mange praktiske utstyrsvarianter og sikkerhetspakker.

Lagerrommene kan brukes både privat som materiallager eller kommersielt som self-storage lager. Lagercontainerne er sinkfosfatert og har KTL grunning (katodisk dypplakkering) og pulverlakkering. Det gjør at disse lagrene tåler tøff behandling på byggeplassen, er perfekt egnet for self-storage og super som mobilt verksted. Med innføringen av "settlevering" kan nå inntil 5 containere stables inn i hverandre for transport. Hvis det virkelig haster, kan vi stille en av våre 30.000 rommoduler til disposisjon på bare et par dager!

Dine fordeler

  • Kvalitetslakkering med KTL-grunning og pulverlakkering
  • Håndtering kun med kran eller gaffeltruck
  • Elektrisk utstyr og sikkerhetspakke
  • Galvaniserte låsestenger
  • Solid gulv i 21 mm tosidig harpiksbelagt kryssfinér
  • Kontrollert produktkvalitet

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre lager- og shippingcontainere 5,45 MB
4,13 MB
Innbruddssikring 226 KB
Hyllesystem for lagercontainer 633 KB
Lakkering 698 KB
Lagercontainer med firmalogo 1,94 MB
EL-utstyr 408 KB
Lagercontainer med vindu og gangdør 389 KB
Sikkerhetspakke 408 KB

Utformingseksempler

I tillegg til dobbeltdøren med galvaniserte låsestenger, har dere også mulighet til å utstyre lagercontainerne med ekstra inngangsdører. For verksted- og materialcontainerne kan vinduer, strømtilkobling, lys, lufteluker og skillegittere bestilles etter ønske.

Den minste lagercontaineren er på 4 m² og kan gå opp til 15 m². Du bestemmer selv hvor stort lageret skal være, hvor dører og skillevegger skal plasseres og hvilken farge de skal ha, el-anlegg, antall stikkontakter, belysning og sikkerhetspakke.

Her er noen eksempler på utforming av lager- og materialcontainere:

Passende produkter

Lagercontainerne våre er ideelle som lager og self-storage. Vi tilbyr dem for salg eller utleie i alle størrelser og farger og med en rekke utstyrsmuligheter:
Lagercontainere

Lagercontainer med en rekke utstyrsmuligheter kan tas i bruk umiddelbart.

Utleiemodul

Lagercontainerne kan leveres straks - og leien løper så lenge du trenger den.

Utstyrsmuligheter

Utstyrsmulighetene for lager- og materialcontainerne er svært varierte. Bl.a. tilbyr vi en svært god sikkerhetspakke (montering i ettertid er ikke noe problem) og innvendig sikkerhetslås/hevesikring, ytterdør i stål og gittere for vinduer og dører. Videre er også standard el-utstyr mulig. Det omfatter eurokoblinger, lysrør med våtromsbryter og en sikringsboks med integrerte stikkontakter.

Dessuten kan dere bestemme om det trengs vinduer og dører og om det smarte reolsystemet vårt skal få plass i lagercontaineren. Dere bestemmer riktig utvendig farge med CTX-RAL fargekartet. En firmalogo i solid, UV-bestandig folie kan plasseres på containeren. Det gir høy gjenkjenningsverdi for lageret og self-storage enheten.

Her er noen eksempler på utstyr for lager- og materialcontainere:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Self Storage Anlage „Blau-Weiß“ der Fa. Hesoun, AT-Brunn am Gebirge
Self-storage anlegg i Brunn am Gebirge, Østerrike
Food truck i en lagercontainer i Colchester, Storbritannia
Food truck i en lagercontainer i Colchester, Storbritannia
Lagercontainer som "selvforsynerboks" fra „OffGridBox“, Arezzo i Italia
Lagercontainer som "selvforsynerboks" fra „OffGridBox“, Arezzo i Italia
Mobil videoovervåkning i en lagercontainer, Weinsheim i Tyskland
Mobil videoovervåkning i en lagercontainer, Weinsheim i Tyskland
Self-Storage Depot, AT-Wien
Self-Storage Depot, AT-Wien
Lager- og materialcontainer
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta