Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Kraftselskap / olje / gass

Du kan satse fullt ut på vår årelange topp produktkvalitet for prosjektet ditt. Den sertifiserte og standardiserte produksjonen av alle de mobile romløsningene gjør at dere kan få til skreddersydde og enkle individuelle løsninger for medarbeiderne. Uansett om det dreier seg om et midlertidlig eller varig prosjekt. Vi kan se tilbake på utallige prosjekter i Europa, Russland og Afrika som vi har avviklet for våre internasjonale kunder.

 

Det fleksible modulsystemet med utbyttbare veggelementer og enkel montering gjør at også store rigger kan settes opp på svært kort tid nøyaktig slik kunden har spesifisert. Senere forandringer på f.eks. vinduer eller klimaanlegg eller til og med flytting av riggen kan gjennomføres på kort tid.

 

Med 6 egne europeiske produksjonsanlegg kan vi stille alle typer containere raskt og sikkert til rådighet. Over 50.000 solgte containere gjør oss til Europas markedsleder på området "mobile romsystemer".

Dine fordeler

  • Rask rigging utføres av lokale byggelag
  • Lave transportkostnader (Transpack container)
  • Perfekt isolering for varme og kalde klimasoner
  • Løse veggpaneler gir mulighet for fleksibel romdeling
  • Det fleksible modulsystemet gjør senere tilpasning av romdelingen enkel
  • Enkel rigging, transport og ny montering hvis bygget skal flyttes

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Brosjyre leire, innkvartering, fellesrom og kontor for bygg og anlegg 3,63 MB
Brosjyre lager- og shippingcontainere 5,45 MB
Gulvbelegg 1,8 MB
Varmeisolering 1,70 MB
Brannvernkomponenter 1,67 MB
Vindu som ikke kan åpnes 523 KB

Utformingseksempler

For å optimalisere transportkostnadene har vi utviklet Transpack-containeren (en kontormodul i flatpakke) som først monteres når den er fremme på bruksstedet. Med dette kostnadsbesparende systemet kan inntil ti stk. 20' kontor- og boligcontainere, inkl. veggelementer, transporteres på en lastebil. Med dette kostnadsbesparende systemet kan inntil ti stk. 20' kontor- og boligcontainere, inkl. veggelementer, transporteres på en lastebil. Ved prosjekter som går over flere kontinenter kan en spesiell Transpack-versjon pakkes i en shippingcontainer og fraktes med fly eller skip. Så snart de enkelte containerne inntreffer på bestemmelsesstedet, setter en av de kompetente partnerbedriftene våre opp riggen.

 

Medarbeiderboligene kan lett kombineres med oppholdrom, kantine, treningsrom eller garderober. Medarbeidernes sanitærområde kan gis barrierefri utforming hvis ønskelig. Den minste medarbeiderinnkvarteringen er på 15 m² og kan bli så stor du vil. Du bestemmer selv hvor store rommene skal være og hvordan de fordeles, hvor dører og skillevegger skal plasseres, belysningen, type vinduer, glasspaneler og akkurat hvor mange stikkontakter dere trenger. Disse riggene kan utvides etter behov og etterbrukes til en rekke forskjellige formål.

 

Her er noen eksempler på utforming av medarbeiderboliger:

Passende produkter

For realisering av prosjekter innen "energi, olje og gass" tilbyr vi våre kontor- og santiærcontainere som enkelt kan kombineres til individuelle løsninger som oppfyller kravene dere har.
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

Vår profesjonelle reservedelsavdeling sikrer rask levering av tilbehør og reservedeler som blir å få i mange år. Det betyr at bytte av slitasjedeler er sikret i mange å framover.

 

Det fleksible modulsystemet gjør at rommodulene for medarbeiderboliger kan tilpasses kundenes spesifikasjoner og senere forandres etter behov. For å sikre godt inneklima uansett klimasone, tilbyr vi et utvalg av kvalitets-isolasjonsmaterialer: f.eks. MW (mineralull), PU (polyurethan), PIR (polyisocyanurat) eller SW (steinull).

 

Dere kan velge den varmeisoleringen som klimasonen krever for medarbeiderboligene. Vi tilbyr forskjellige typer oppvarmings- og klimanalegg. Inneklimaet i CONTAINEX rommodulen kan stilles inn helt som du og medarbeiderne dine ønsker det, så dere har maksimal komfort!

 

Her er noen eksempler på utstyr i medarbeiderboliger:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Medarbeiderbolig i Libreville, Gabon
Medarbeiderbolig i Libreville, Gabon
Kontorrigg for kraftverk i Newport, Storbritannia
Kontorrigg for kraftverk i Newport, Storbritannia
Innkvartering på byggeplassen for "Carington kraftverk"
Innkvartering på byggeplassen for "Carington kraftverk"
Kontor- og oppholdsrom for boreplattform Bautas, NO-Bergen
Kontor- og oppholdsrom for boreplattform Bautas, NO-Bergen
Byggeplasskontor for raffineri, Burgas i Bulgaria
Byggeplasskontor for raffineri, Burgas i Bulgaria
Kraftselskap / olje / gass
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta