Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Kontorer, personal- og oppholdsrom

De mobile romløsningene fra CONTAINEX gir deg individuelle og behovstilpassede kontorlokaler på svært kort tid. Kontorer i konvensjonelle bygg kan også enkelt utvides med det fleksible panel-systemet. Du definerer gulvflaten og utstyret du trenger, vi leverer riktig romløsning.

Sammen utarbeider vi et forslag til kontorer der medarbeiderne dine føler seg vel. Fra planlegging til montering på 4 - 6 uker. Hvis det virkelig haster, kan vi tilby deg kontorrom fra våre over 30.000 utleiemoduler, levert på bare et par dager, i hele Europa!

Dine fordeler

  • Individuell romoppdeling
  • Forskjellige størrelser på rommene
  • Kan tilpasses eller utvides når som helst
  • Høy trivselsfaktor for de ansatte
  • Naturlig lys med forskjellige vindusvarianter
  • Korte leveringstider

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Gulvbelegg 1,8 MB
Varmeisolering 1,70 MB
Brannvernkomponenter 1,67 MB
Vindu som ikke kan åpnes 523 KB

Utformingseksempler

De standardiserte modulene med panelsystem kan kombineres fritt (også i ettertid), for å skape individuelle kontorlokaler med forskjellige størrelser. Kontorene og oppholdsrommene kan utvides perfekt med resepsjon, møterom, presentasjons-, opplærings- eller seminarrom. I tillegg til sanitærområde (vask, WC/urinal, dusj) og garderobe kan dere tilby de ansatte kjøkken/kantine med spiseområde.

Den minste kontorflaten er på ca. 15 m² og kan bli så stor du vil. Du bestemmer selv hvordan rommene skal fordeles i containerriggen, hvor dører og skillevegger skal plasseres, belysningen, type vinduer, glasspaneler og akkurat hvor mange stikkontakter dere trenger.

Her er noen eksempler på utforming av kontor-, medarbeider- og fellesrom:

Passende produkter

Kontorcontainerne våre er ideelle som kontorer, personal- og fellesrom. Vi tilbyr dem i to varianter med en rekke utstyrsmuligheter:
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

For kontorer, personal- og fellesrom finnes det mange mulige utstyrsvarianter. F.eks. gir de forskjellige vindusutførelsene grunnlag for et anlegg som både ser bra ut og oppfyller alle krav til funksjonalitet.

Moderne isolering, førsteklasses brannsikkerhet og sikkerhetspakker i forbindelse med forskjellige oppvarmings- og klimatiseringssystemer gir medarbeiderne en god og sikker arbeidsplass. Andre utstyrsvarianter dere kan velge er f.eks. gulvbeleggene, energispare-varianter og utvendig lakkering av kontorriggen

Her noen eksempler på hvordan kontorer, personal- og fellesrom kan utstyres:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Overnatting for ansatte hos "Transdanubia Kühllogistik", Linz i Østerrike
Overnatting for ansatte hos "Transdanubia Kühllogistik", Linz i Østerrike
Kontorbygningen til "Schneck", St.Georgen i Østerrike
Kontorbygningen til "Schneck", St.Georgen i Østerrike
2 etasjers kontorrigg med gesims, Stockholm
2 etasjers kontorrigg med gesims, Stockholm
Kontor- og boligrigg for medarbeidere, SE-Stockholm
Kontor- og boligrigg for medarbeidere, SE-Stockholm
Kontorrigg for kraftverk i Newport, Storbritannia
Kontorrigg for kraftverk i Newport, Storbritannia
Kontorer, personal- og oppholdsrom
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta