Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Klubblokaler og garderober

Klubblokalene og garderobene kan dere bruke i forbindele med et spesielt arrangement eller som en permanent løsning. Mange nasjonale og internasjonale sportsklubber - fotball, ishockey, amerikansk fotball eller golf - tar gjerne i bruk de gjennomtenkte mobile romløsningene våre. Alle referanseprosjektene vi har gjennomført gjør at dere an få tilgang til svært mange eksempler på planlegging av slike anlegg. La oss sammen se på hvilke spesielle behov dere har når containerriggen skal konfigureres - spesielt med tanke på lokalenes ytre utseende, f.eks. klubbfargene.

De ekstremt solide produktene har lang levetid og kan brukes i årtier, uavhengig av årstid og værforhold. De forskjellige vinduspanelene og fasadevariantene som partnerbedriftene våre er med på å utvikle, gjør at vi kan tilby ekstravagante løsninger for klubben din. Men alltid tilpasset ønskene og ikke minst budsjettet deres.

Dine fordeler

  • Optimale løsninger uansett busdsjett
  • Perfekt både som midlertidig og permanent løsning
  • Individuell fasade
  • Typer faste glasspaneler
  • Egne vindusløsninger for kasser og kiosker
  • Spesielle, ekstra robuste og varige varianter

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre barnehager, skoler, events og klubber 3,41 MB
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Brosjyre lager- og shippingcontainere 5,45 MB

Utformingseksempler

For sette opp klubbhuset, fanshopen eller garderobene deres tilbyr vi kontor- og boligcontainere i kombinasjon med sanitærcontainere. La oss sammen se på størrelsene dere trenger på lokalene og rommene dere har behov for. Det kan være kantine, møterom, oppholdsrom eller garderober for medlemmer eller gjester og dommere. Store barrierefrie garderober og WC/dusjer sørger for nødvendig hygiene etter kampene.

Det minste salgslokalet eller garderoben er på ca. 15 m² og kan bli så stort du vil. Du bestemmer selv hvor store rommene skal være og hvordan de deles opp, hvor dører og skillevegger skal plasseres, belysningen, type vinduer, glasspaneler og akkurat hvor mange stikkontakter dere trenger.

De modulbaserte romløsningene kan brukes som kommentatorbokser, dommertribune eller for TV-kameraer. Vi kan til og med lage VIP-områder med flotte terrasser med containerne våre.

Her er noen eksempler på utforming av klubblokaler, garderober og VIP-områder:

Passende produkter

For realisering av individuelle klubb-prosjekter tilbyr vi våre kontor- og santiærcontainere. De kan enkelt kombineres til løsninger som oppfyller de spesielle kravene dere har.
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

I løpet av de siste tiårene har vi utarbeidet et stort antall konsepter i samarbeid med nasjonale og internasjonale forbund. Vi har muligheten til å ta hensyn til behovet for individuell utforming (f.eks. foreningsfarger og logo). Mulighetene for bruk av glasspaneler og forskjellige typer utvendig kledning levert fra en av våre samarbeidspartnere, gjør at klubb-butikken kan gjøres akkurat så avansert som budsjettet og ønskene tillater.

For kasser og kiosker har vi utviklet vinduer med spesielle åpninger så funksjonærene kan arbeide raskt og sikkert. Et klubblokale satt sammen av containere kan oppfylle alle bygningsforskrifter og retningslinjer (f.eks. til brannvern).

Utstyr med høy kvalitet bidrar til at driftskostnadene for containerriggen kan holdes på et minimum. For eksempel kan dere velge mellom forskjellige typer kvalitetsisolering. For de mobile innkvarterinsmulighetene tilbyr vi også forskjellige oppvarmings- og klimatiseringsvarianter. Det gjør at personene kjenner seg ekstra vel.

Her er noen eksempler på utstyr for klubblokaler, garderober og VIP-områder:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Klubblokaler for fotballklubben "FC Oberndorf" i Oberndorf i Tyrol, Østerrike
Klubblokaler for fotballklubben "FC Oberndorf" i Oberndorf i Tyrol, Østerrike
Klubbhus, Schwarzach i Østerrike
Klubbhus, Schwarzach i Østerrike
Klubblokaler og garderober
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta