Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Bolig- og soverom

I industriell sammenheng brukes de individuelle og praktiske medarbeiderboligene. Du kan gjerne organisere egne "hjemmeløsninger" hos din lokale håndtverker. Den fritt tilpassede størrelsen på rommene, den vennlige utformingen, de koselige kjøkkenløsningene og sanitærområdene bidrar til å gjøre medarbeiderboligene mer personlige. Vi tilbyr både midlertidige og permanente mobile romløsninger for svært forskjellige bruksområder. Det kan være et individuelt containerhus for deg selv eller medarbeiderboliger for de ansatte. Alle rommene har egne bad. Fri rominndeling, god utforming, koselige kjøkken og sanitærområder gir særpreg til containerhuset.

 

Bolig- og soverommene gir de ansatte gode muligheter til avkobling. Sammen kan vi utarbeide et stilsikkert konsept som tar hensyn til alle personlige behov. Dere bestemmer selv størrelsen på riggen, rominndelingen, type isolering og alt annet utstyr.

Dine fordeler

  • Innflyttingsklare boenheter på noen få uker
  • Individuell romplassering i alle størrelser og varianter
  • Modulsystemet gir fleksible muligheter for både utvidelse og etterbruk
  • Bruk av solide materialer gir lave driftskostnader
  • Fleksible riggområder
  • Kjøps-, leie- eller finansieringsopsjoner

Nedlasting

Bla PDF Størrelse
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Gulvbelegg 1,8 MB
Varmeisolering 1,70 MB
Brannvernkomponenter 1,67 MB
Vindu som ikke kan åpnes 523 KB

Utformingseksempler

De standardiserte panelmodulene kan kombineres fritt (også i ettertid), for å skape individuelle bolig- og soverom med forskjellige størrelser. Boligenhetene kan utvides med spiserom, oppholds- eller treningsrom i forskjellige størrelser. Selvfølgelig leverer vi også barrierefrie sanitæranlegg (vasker, WC) eller garderober.

 

Disse riggene kan utvides etter behov og etterbrukes til en rekke forskjellige formål. La deg inspirere av løsningseksemplene våre og dann deg et bilde av hvor fleksible rommodulene våre er.

 

Her er noen eksempler på utforming av bolig- og soverom:

Passende produkter

Kontorcontainerne våre er ideelle til bolig- og overnattingsformål. Vi tilbyr dem i kombinasjon med sanitærcontainere i mange forskjellige utstyrsvarianter.
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

Modulsystemet kan oppfylle bygnignsforskrifter og retningslinjer for boligrom og innkvartering (f.eks. til brannvern). Utstyr med høy kvalitet bidrar til at driftskostnadene for containerriggen kan holdes på et minimum. For eksempel kan dere velge mellom forskjellige typer kvalitetsisolering.

 

For den mobile innkvarteringen tilbyr vi også forskjellige muligheter for oppvarming- og klimatisering. Alle disse tiltakene bidrar til beboernes velvære. Inneklimaet i CONTAINEX rommodulen kan stilles inn helt som du og medarbeiderne dine ønsker det, så dere har maksimal komfort!

 

Vår profesjonelle reservedelsavdeling sikrer rask levering av tilbehør og reservedeler som blir å få i mange år. Det betyr at bytte av slitasjedeler er sikret i mange å framover.

 

Her er noen eksempler på utforming av boliger og innkvartering:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Innkvartering av medarbeidere ved Abler Holzschlägerung, Landeck i Østerrike
Medarbeiderinnkvartering "Abler Holzschlägerung", Landeck i Østerrike
Midlertidige lokaler for et aldershjem i Gustavsberg, Sverige
Midlertidige lokaler for et aldershjem i Gustavsberg, Sverige
Kontor- og boligrigg for medarbeidere, SE-Stockholm
Kontor- og boligrigg for medarbeidere, SE-Stockholm
Asylmottak i Berlin
Asylmottak i Berlin
Medarbeiderboliger, Loviisa, FI
Medarbeiderboliger, Loviisa, FI
Bolig- og soverom
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta