Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Barnehager

Barn er ekstra viktige for oss og derfor har vi utviklet barnevennlige varianter som maksimerer trivselsfaktoren i de mobile romsystemene våre.

Med oss får du den fleksibiliteten du trenger selv om antallet barn svinger sterkt fra år til år. Mange års erfaring har gitt oss en rekke ferdige utformingsforslag. I forbindelse med det fleksible modulsystemet innebærer det enkel og rask realisering av en barnehage.
For å kunne avlaste deg mest mulig i planleggingsfasen, fokuserer vi på å gjøre gjennomføringen rask og ukomplisert.

Dine fordeler

  • Valgfri rominndeling
  • Korte leveringstider
  • Hensyn til offentlig regelverk
  • Individuell kledning utenpå og innvendig
  • Naturlig lys med forskjellige vindusvarianter
  • Barnevennlig utstyr
Bla PDF Størrelse
Brosjyre kommunale barnehager og skoler 3,41 MB
Brosjyre kontor-, sanitær- og WC-containere / containerrigger 5,24 MB
Brosjyre utleiecontainere 4,13 MB

Utformingseksempler

Du kan bruke rommodulene for barnehager enten permanent eller som en overgangsløsning. De mobile barnehageløsningene våre leveres i forskjellige størrelser og kan kombineres etter ønske.

Vi har utviklet en kommunalstandard for barnehager som har store grupperom, gjennomgående gulvbelegg, bevegelsesrom med ballkastsikre lamper, akustikk- / støyabsorberende tak, egne vinduer, optimal varmeisolering, brede innvendige trapper og barnevennlige sanitærområder. Populære størrelser for utebarnehager er fra ca. 30 m2, for tradisjonelle barnehager fra ca. 80 m2 - men her finnes ingen øvre grense.

Her er noen eksempler på utforming av barnehager:

Passende produkter

Kontorcontainerne våre egner seg som barnehager. Vi tilbyr dem i kombinasjon med sanitærcontainere og en rekke utstyrsmuligheter:
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Omfattende ekstrautstyr for inne og ute avrunder tilbudet vårt til mobile barnehager. De faste glasspanelene bidrar til lyse rom der barna kjenner seg vel. For å gi godt utsyn for de minste har vi utviklet egne vindusvarianter for dem.

Det enkle og fleksible veggsystemet gir mulighet for individuell rominndelig. Spesielt i rommene for fysisk aktivitet er ballkastsikre lamper en viktig detalj som bidrar til ufarlig lek og sport.

Heller ikke på sanitærområdet kommer de små til kort. Vi tilbyr tilpassede WC-er og vasker. Modulbaserte barnehager kan brukes midlertidig eller permanent, alt etter behov. Den ekstremt motstandsdyktige og enkle konstruksjonen gjør det mulig med senere tilpasninger eller flytting av hele anlegget.

Her er noen eksempler på utstyr i barnehager:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Friluftsbarnehage i Tyrol, Münster i Østerrike
Friluftsbarnehage i Tyrol, Münster i Østerrike
CONTAINEX - , AT-
, AT-
CONTAINEX - Kindergarten Thermenklinikum Mödling
Barnehage i klinikken Thermenklinikum i Mödling, Østerrike
Barnehage i San Felice del Benaco, Italia
Barnehage i San Felice del Benaco, Italia
Barnehage i Sroda Wielkopolska, Polen
Barnehage i Sroda Wielkopolska, Polen
Barnehager
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta