Spesialtilbud
contactToggle Kontakt

Arrangementer

Uansett om du skal arrangere et lite arrangement, et EM, VM eller en rockekonsert kan vi bidra med mange års erfaring og riktig romløsning uansett budsjett. De ekstremt solide produktene har lang levetid og kan brukes i årtier, uavhengig av årstid og værforhold.

Flåten i Europa på mer enn 30.000 utleiecontainere og romsystemer garanterer korte leveringstider. De ekstremt solide produktene har lang levetid og kan brukes i årtier, uavhengig av årstid og værforhold. Dette inkluderer WC-containere, sanitærcontainere med servanter og dusjer, barrierefrie WC-er og WC-kabiner. At disse løsningene ikke bare har høyverdig utstyr, men også bruker ferskvann i stedet for kjemiske produkter, er med på å legge grunnlaget for suksessen.

For å håndtere den store menneskemengden rundt kassene når det arrangeres f.eks. VM i fotball- eller håndball, har vi utviklet kasse-containere med spesielle vindusløsninger (billettluke, skyvevindu). En av samarbeidspartnerne våre kan bidra med å bygge inn elektronisk adgangskontroll med sluse/dreiekors i de mobile romløsningene. Systemene våre gir ikke bare fansen en enorm tidsbesparelse; de bidrar like mye til å lette arbeidet for arrangøren og sikkerhetspersonalet.

Dine fordeler

  • Optimale løsninger uansett busdsjett
  • Umiddelbart tilgjengelig
  • Spesielle vindusløsninger for kasser og kiosker (billettluke, skyvevindu)
  • Mange års erfaring med arrangementer
  • Forskjellige størrelser
  • Kan tilpasses eller utvides når som helst

Passende produkter

Kontor- og boligcontainerne våre egner seg til arrangementer. Vi tilbyr dem i kombinasjon med sanitærcontainere og en rekke utstyrsmuligheter:
Kontormoduler

Kontor- og boligcontainere med mange utstyrsmuligheter for umiddelbar bruk.

Sanitærmodul

Barrierefrie sanitærløsninger med ferskvann og kommpett innredning for prosjektet ditt.

Utstyrsmuligheter

Kontorcontainerne våre brukes gjerne som oppholdsrom for utøvere, trenere eller dommere ved arrangementer som f.eks. ski-VM. Lokale og offentlige kringkastere bruker containerne som bokser for kommentatorer eller som teknisk sentral. Lokalene har optimal isolering og klimaanlegg med varmefunksjon.

De moblie rommodulene kan merkes med ønsket logo, alt etter hvilket arrangement det er snakk om. Med til valgmulighetene hører fri størrelse på rommene, varmeisolering, brannvern, forskjellige typer gulvbelegg, vindusvarianter (billettluke, skyvevindu), lysarmaturer, engergisparemuligheter og mye mer.

Den ekstremt robuste og enkle konstruksjonen gjør senere tilpasninger eller flytting av anlegget enkelt.

Her er noen eksempler på hvordan modulbaserte eventlokalener kan utstyres:

Finansieringsmuligheter

Avhengig av brukstid og budsjett kan modulene fra CONTAINEX kjøpes, leies eller leases. Fyll ut kontaktformularet og få uforpliktende råd av en av medarbeiderne våre om hvilken finansieringsmulighet som passer best for deg.

Referanser

Utleiecontainer ved Champions League-finalen 2016, Milano i Italia
Utleiecontainer ved Champions League-finalen 2016, Milano i Italia
Waldstadion, AT-Pasching
Kassecontainer i Waldstadion i Pasching, Østerrike
Arrangementer
Ytterligere referanser

Har du planer om et lignende prosjekt?

Vi rådgir deg gjerne på stedet, per telefon eller e-post eller demonstrerer fordelene med modulbaserte romløsninger i en av utstillingsriggene våre.

Fyll ut det utforpliktende kontaktskjemaet, så kontakter en av konsulentene våre deg innen det har gått én arbeidsdag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mine data

Tittel *
Fornavn / Etternavn *
Firma
Gate
Postnummer / Sted *
Land *
Telefon *
+43
E-post *

Bemerkninger
Last opp filer
Velge fil for opplasting eller trekk og legg fil her: Kun de følgende filformatene er tillatt: jpg,jpeg,gif,txt,tiff,tif,png,pdf,doc,docx,xls,xlsx,dwg,dxf,bmp,rtf,rar,zip
Captcha *
CAPTCHA code image
Change the code
* Obligatorisk felt CONTAINEX Container-Handelsgesellschaft m.b.H. kan gi opplysninger til en definert forretningspartner som eventuelt kan kontakte deg til det oppgitte formålet. Du finner flere opplysninger om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.
^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterte kvalitets- og miljøstandarder ligger til grunn for valg av leverandører, materialinnkjøp, produksjon og kvalitetskontroll.
Kontakt

Din kontaktperson for:

>

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg så god brukeropplevelse som mulig. Ved å klikke på "Godta" gir du ditt samtykke til bruk av informasjonskapsler. Hvis du ønsker å hindre bruk av enkelte typer informasjonskapsler, kan du klikke her. Mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene dine, finner du på Bruksbetingelser og Personvernanvisninger.

Godta